Pallställ och hyllställ för lager i Västerås

Begagnade och nyproducerade pallställ i Västerås

Vi erbjuder pallställ och hyllställ i Västerås och hela mellersta Sverige – nytillverkade, begagnade – alltid av högsta kvalitet.

Våra erfarna och mångkunniga medarbetare hjälper dig att hitta en lösning som passar just din verksamhet. Oavsett om du önskar en mindre komplettering till ett redan befintligt lager eller utrustning till ett helt nytt lager så kan vi hjälpa dig.

Oavsett om du önskar en mindre komplettering till ett redan befintligt lager eller utrustning till ett helt nytt lager så kan vi hjälpa dig.

Välkommen att kontakta oss redan idag – hos oss hittar du de pallställ och hyllställ du behöver. Vi levererar våra produkter inom lager i Västerås med omnejd.


Nytillverkade pallställ från ledande varumärken

Vi tillhandahåller nytillverkade pallställ från dessa varumärken.

  • P90-Silverline.
  • Rack83-Silverline.
  • City.
  • EAB – Alfa & Omega.

Vi kan hjälpa dig med planeringen av dina pallställ i Västerås ? Du få ett slutgiltigt förslag efter att vi har gjort en noggrann analys av dina behov.

Vi kan även köpa ett begagnat pallställ eller hyllställ av dig. Du får bra betalt och du hjälper dessutom till med att säkerställa högsta möjliga kvalitet för nästa kund som är i behov av ett begagnat pallställ. Återanvändning är aldrig fel.

pallställ och hyllställ i Västerås

Begagnade pallställ och hyllställ – en smart investering

  • Våra begagnade och nytillverkade pallställ är starka tåliga och går att anpassas till riktigt tung lagerhållning som exempelvis i industriverksamheter.
  • De gör att du kan organisera och hitta dina produkter utan problem oavsett i vilken typ av lokal du använder våra pallställ och hyllställ.
  • Våra pallställ och hyllställ kan anpassas till olika typer och storlekar av lagerutrymmen.

Ett ekonomiskt och hållbart alternativ

Begagnade pallställ är kostnadseffektivt och hållbart. Vi har alltid högkvalitativa begagnade produkter tillgängliga i vårt stora lager – dessutom snabb leverans och bra priser. Allt begagnat material som vi levererar är inventerat och klassificerat efter estetiskt skick. rostiga och skadade produkter sorteras självklart ut för skrotning.

Lagerinreding – att tänka på när jag ska köpa pallställ

Att få till flexibilitet är alltid viktigt när det handlar om lagerutrustning. Behoven och förutsättningarna kan förändras snabbt och det är fördelaktigt om hyllsystemet kan byggas ut och byggas om. Det kan bli en rejält kostsam affär om man måste köpa helt nya pallställ när förvaringsbehoven förändras för en verksamhet. Det är alltid bättre att ha anpassningsbara system på plats.

Det är även viktigt att ta hänsyn till lokalens olika begränsningar. Takhöjd, pelare och andra hinder påverkar hur du kan placera dina pallställ och hyllställ. Mät alla utrymmen noga innan du väljer produkter hos oss – och glöm inte att kontrollera åt vilket håll eventuella dörrar öppnas.

Hyllställ i Västerås med säkerheten i fokus

Säkerheten är en mycket viktig faktor när det handlar om pallställ, hyllställ och annan lagerinredning. Hyllorna måste vara anpassade för de vikter som de kommer att belastas med. När vi dimensionerar dina produkter tittar vi därför alltid på vilken typ av gods du kommer att hantera och hur vi kan utnyttja ytan på bästa sätt, samtidigt som det finns en rejäl marginal på hållfastheten.

Många gånger räcker det med väl tilltagna standardmodeller, men ibland måste man arbeta med specialanpassade lösningar och förstärkningar för att skapa en säker arbetsmiljö med hjälp av pallställ/hyllställ.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information – vi är erfarna experter på pallställ i Västerås.