Om oss

Dina experter på lagerförvaring

BifAB är en ledande aktör inom tillhandahållandet av ny och begagnad inredning för lager och produktion, med fokus på den svenska marknaden. Vi grundades 1983 av makarna Stig och Siw Wallner och har sedan dess utvecklats och anpassat oss för att möta våra kunders behov och förväntningar. Idag drivs företaget av VD:n Joakim Melander och har 21 dedikerade medarbetare, de flesta verksamma inom lager och produktion.

Genom att köpa begagnad lagerinredning som vi sedan besiktar, rekonditionerar och säljer vidare, bidrar vi aktivt till minskad miljöbelastning genom återanvändning av material. Vår omfattande erfarenhet och SP-certifierade besiktningspersonal garanterar professionell service och installation.

Vart hittar du oss?

Vår anläggning, belägen mellan Örebro, Eskilstuna, och Västerås, omfattar en lageryta på cirka 13 000 kvadratmeter och en verkstad på ca 1 500 kvadratmeter. Detta, i kombination med vår kompetenta personal, möjliggör snabba leveranser av både större kvantiteter och enstaka specialtillverkade tillbehör.

Kvalitet och kunskap

Med över 40 års erfarenhet har vi byggt upp en solid kunskapsbas om de olika fabrikaten som säljs i Sverige, vilket gör att du kan känna dig säker i ditt val - oavsett om du köper nytt eller begagnat. Vi är stolta över att sträva efter högsta möjliga kvalitet, kunskap, och säkerhet. Vi:

  • Levererar pallställ till din lagerlokal.
  • Demonterar pallställ som du har valt att sälja till oss.
  • Monterar ditt nyinköpta pallställ.
  • Köper ditt gamla pallställ till ett bra pris

Kontakta oss idag och ta del av en skräddarsydd lösning till din lagerlokal.

pallställ

Vi köper, säljer, monterar och demonterar pallställ