Pallställ och hyllställ för företag i Karlstad

Skräddarsydd lagerutrustning

Är du i behov av pallställ, hyllställ eller annan kvalitativ lagerutrustning i Karlstad?

Vi tillhandahåller begagnade och nyproducerade pallställ och hyllställ av högsta kvalitet. Vi hittar den optimala lösningen för din verksamhet oavsett om du behöver en mindre komplettering eller om du ska bygga ett helt nytt lager.

I vårt sortiment finns många flexibla, tåliga och säkra lösningar med olika fördelar. Du hittar garanterat något som passar dig – välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig på rätt väg.


Pallställ – några fördelar

  • Våra pallställ är robusta och hållbara och kan anpassas till riktigt tung lagerhållning.
  • De ger en möjlighet att organisera och hitta saker enkelt oavsett om det handlar om ett lager eller en industrilokal.
  • Det gör det lättare att uppdatera lagringssystemet. Alla våra lagerprodukter är säkra och håller god kvalitet - oavsett om de är nytillverkade eller begagnade.
  • Våra pallställ/hyllställ kan anpassas till olika typer och storlekar av lagerutrymmen. Ett mindre förråd eller ett stort kommersiellt lager – våra produkter fungerar lika bra.

pallställ och hyllställ i Karlstad

Begagnade pallställ / hyllställ

Begagnade pallställ är ett kostnadseffektivt och hållbart alternativ som utgör kärnan i vår verksamhet. En stor fördel är att vi har ett stort utbud begagnade hyllställ på vårt lager som är klara för leverans till våra kunder i Karlstad med omnejd.

Vi tillhandahåller även nytillverkade pallställ av fabrikaten P90-Silverline, City, EAB – Alfa & Omega och Rack83-Silverline.

Vi har arbetat med begagnade lagerinredningar i över 40 år och har samlat på oss stora kunskaper om de olika fabrikaten som finns på svenska lager. Det innebär att vi kan leverera kompletteringar från den tillverkare som kunden önskar utan att vi behöver tumma på kvaliteten. Alla pallställ som vi levererar är noga inventerade och klassificerade efter skicket. Detta redogör vi för redan vid offert – alla skadade, rostiga eller defekta produkter sorteras ut och skrotas.

Så hittar vi rätt pallställ åt dig

Vid planering av pallställ/hyllställ utgår vi ifrån några grundfrågor som ger oss information om hur ställen bör utformas:

  • Vilken takhöjd har lokalen och vilken höjd kan pallställets gavel ha som högst
  • Hur högt behöver första bärbalken sitta?
  • Hur högt kan översta balkplanet ligga och har du en truck som når upp?
  • Hur många våningar är möjliga att skapa i pallstället?
  • Hur mycket väger den tyngsta pall som du beräknar att arbeta med?
  • Har du några särskilda önskemål kring arbetsflöde och godsåtkomst som påverkar placeringen?

Svaren på dessa frågor ger oss den information vi behöver för att kunna rita en lösning som på bästa sätt utnyttjar utrymmet i din lokal. Hos oss hittar du rätt pallställ i Karlstad.

Begagnade hyllställ Karlstad – vi hittar lösningen

Har du en större förfrågning när det handlar om hyllställ eller pallställ? Då tar vi fram en layout och ett slutligt förslag efter en noggrann behovsanalys som vi genomför tillsammans med dig som kund. Allt för att vi ska hitta en så bra lösning som passar ditt verkliga behov.

Vi kan även köpa dina pallställ! När du säljer lagerinredning till oss så får du inte bara bra betalt, du är dessutom en del av en kedja som säkerställer hög kvalitet och säkerhet även för nästa kund som är i behov av pallställ, hyllställ eller någon annan av våra produkter.

Pallställ som är säkra att använda

Säkerheten är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till pallställ och annan lagerinredning. Hyllorna ska inte bara vara tillräckligt stora utan de måste också vara anpassade för de vikter som de kommer att belastas med.

När vi dimensionerar din lösning tittar vi därför alltid på vilken typ av gods du kommer att hantera och hur vi kan skapa system som på bästa sätt utnyttjar ytan, samtidigt som de har rejäl marginal på hållfastheten. Många gånger räcker det med våra väl tilltagna standardmodeller, men ibland måste man arbeta med specialanpassade lösningar och förstärkningar för att skapa en säker arbetsmiljö.

Pallställ och hyllställ som förbättrar din lagerverksamhet