Pallställ och hyllställ i Örebro

Begagnade och nyproducerade pallställ i Örebro

Vi tillhandahåller pallställ och hyllställ i Örebro med omnejd – nytillverkade och begagnade och alltid av högsta kvalitet.

Våra erfarna medarbetare – vi har över 40 års erfarenhet av branschen – hjälper dig att hitta en lösning som passar just din verksamhet. Oavsett om du önskar en mindre komplettering till ett redan befintligt lager eller utrustning till ett helt nytt lager så kan vi hjälpa dig.

Välkommen att kontakta oss redan idag – hos oss hittar du de pallställ och hyllställ du behöver. Vi levererar våra produkter till lager i Örebro med omnejd.


Ett kostnadseffektivt och hållbart alternativ

Begagnade pallställ är ett kostnadseffektivt och hållbart alternativ som är något av vår kärnverksamhet. Vi har begagnade produkter tillgängliga i vårt lager – alltid möjligt med snabb leverans till mycket bra priser.

Vi har unika kunskaper om de olika fabrikaten som används ute på svenska lager.

Vi har genom åren samlat på oss stora kunskaper inom allt som har med lager att göra och har unika kunskaper om de olika fabrikaten som används ute på svenska lager. Detta gör att vi enkelt kan komplettera alla begagnade pallställ och hyllställ med rätt komponenter – alltid utan att kompromissa med kvaliteten. Allt begagnat material som vi levererar är inventerat och klassificerat efter estetiskt skick. rostiga och skadade produkter sorteras självklart ut för skrotning.

pallställ och hyllställ i Örebro

Begagnade pallställ och hyllställ – en smart investering

  • Både våra begagnade och nytillverkade pallställ är robusta och tåliga och går att anpassas till riktigt tung lagerhållning.
  • De ger en möjlighet att organisera och hitta dina produkter enkelt oavsett vilken typ av lokal du använder våra pallställ/hyllställ i.
  • Uppdatering av lagringssystemet underlättas. Alla våra lagerprodukter är säkra och håller god kvalitet – oavsett om de är nytillverkade eller begagnade.
  • Ett mindre förråd eller ett stort kommersiellt lager – våra pallställ och hyllställ kan anpassas till olika typer och storlekar av lagerutrymmen.

Nytillverkade pallställ från ledande varumärken

Vi tillhandahåller nytillverkade pallställ från dessa varumärken.

  • P90-Silverline.
  • City.
  • EAB – Alfa & Omega.
  • Rack83-Silverline.

Har du en större förfrågning gällande pallställ i Örebro? Vi kan hjälpa dig med planering och ger dig ett slutgiltigt förslag efter att ha gjort en noggrann analys av dina behov. Vi gör allt vi kan för att få fram en så funktionell lösning som möjligt för våra kunder.

Vi kan även köpa ett begagnat pallställ eller hyllställ av dig. Du får bra betalt och du hjälper dessutom till med att säkerställa högsta möjliga kvalitet för nästa kund som är i behov av ett begagnat pallställ.

Lagerinreding – att tänka på när jag ska köpa pallställ

Centralt när du väljer lagerinredning är att skapa flexibilitet. Det är alltid bra om hyllsystemet kan byggas ut och byggas om. Det kan bli väldigt dyrt om du måste köpa helt nya pallställ när förvaringsbehoven förändras för din verksamhet.

Det är dessutom viktigt att ta hänsyn till lokalens begränsningar. Takhöjd, pelare och andra hinder påverkar hur du kan placera din pallställ och hyllställ. Mät dina utrymmen noga – och glöm inte att kontrollera åt vilket håll eventuella dörrar öppnas, annars kan det bli problem när du ska sätta upp din lagerutrustning.

Hyllställ i Örebro med säkerheten i fokus

Säkerheten är en mycket viktig faktor när det handlar om pallställ, hyllställ och annan lagerinredning. Hyllorna måste vara anpassade för de vikter som de kommer att belastas med. När vi dimensionerar dina produkter tittar vi därför alltid på vilken typ av gods du kommer att hantera och hur vi kan utnyttja ytan på bästa sätt, samtidigt som det finne en rejäl marginal på hållfastheten. Många gånger räcker det med väl tilltagna standardmodeller, men ibland måste man arbeta med specialanpassade lösningar och förstärkningar för att skapa en säker arbetsmiljö med hjälp av pallställ/hyllställ.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information – vi kan bli din partner inom pallställ i Örebro.

Pallställ och hyllställ för alla typer av verksamheter