Pallställ och hyllställ för företag i Dalarna

Dina experter på lagerförvaring i Dalarna

Välkommen till din leverantör av pallställ, hyllställ och annan lagerförvaring i Dalarna. Vi säljer, monterar och besiktigar lagerinredning. Från oss kan du alltid förvänta dig kvalitet och service – skräddarsydda lösningar för alla typer av lagerlokaler.

Oavsett vilken typ av verksamhet du representerar så kan vi tillhandahålla pallställ som passar perfekt. Vi har genom åren skaffat oss en lång rad nöjda och återkommande kunder – inte minst på grund av fördelaktiga priser och snabba leveranser.

Vi hoppas att du blir ännu en av våra trogna kunder! Hos oss hittar du såväl begagnade som nyproducerade pallställ av högsta kvalitet.


Fördelar med pallställ och hyllställ

Pallställ är det område där vi har specialiserat oss genom åren. Att använda detta system för lagerförvaring har en rad fördelar.

Dels optimeras lagringen, varje kvadratmeter av lagret utnyttjas maximalt, och det går att anpassa till många olika produkter.

Vi tillhandahåller nytillverkade pallställ av fabrikaten Constructor P90 Silverline, Rack 83 Silverline, Brännehylte City och EAB.

Dessutom är våra pallställslösningar säkra och tåliga och klarar stora tyngder. Säkerheten är också stor, ingen ska behöva råka illa ut på arbetsplatsen.

Våra pallställ och hyllställ hjälper även dig att organisera din förvaring bättre och dessutom behöver du inte investera i nya lagerutrymmen.

pallställ och hyllställ i Dalarna

Begagnade pallställ – återanvänd och vinn

Vid sidan av vårt utbud av nyproducerade pallställ och hyllställ har vi dessutom en stor sortering begagnade produkter. Begagnade hyllställ, pallställ och annan lagerinredning är faktiskt något av vår kärnverksamhet. Detta gör att du kan göra ett mer hållbart val för miljön, då det minskar behovet av nyproduktion. Dessutom gynnar det din plånbok.

Bland våra begagnade pallställ finns samtliga av de tre modellerna ovan, och många fler. Trots att de haft tidigare ägare är de fortfarande i gott skick, då samtliga pallställ är besiktigade i syfte att skapa en säker arbetsplats. Alla pallställ är rekonditionerade och redo att tas i bruk av en ny ägare. Defekta exemplar och delar rensar alltid ut på vägen. På vårt stora lager i Fellingsbro inhyser vi 13000 kvadratmeter med reparerade och besiktigade produkter, redo att användas igen

Pallställ / hyllställ Dalarna – frågor och svar

Varför ska jag använda pallställ?

Pallställ är ett effektivt och ekonomiskt system för att lagra produkter, utrustningar eller material. Det hjälper till att organisera och optimera lagringsutrymmet eftersom det maximerar utrymme. Pallställ är även enkla att anpassa till olika typer av lager.

Hur ska jag välja rätt pallställ?

Tänk bland annat på detta innan du gör ditt val:

  • Vad har du för syftet med dina lagerhyllor?
  • Hur stort utrymme har du tillgång till?
  • Vilka typer av produkter ska förvaras på hyllorna?
  • Vilka säkerhetskrav behöver uppfyllas?

Vilka andra användningsområden har pallställ?

Pallställ och hyllställ kan även användas som bokhyllor och skåp för att organisera kontorsmaterial. De kan även användas i butiker för att visa produkter och hålla dem organiserade och för hemmabruk som bokhyllor, skohyllor eller exponeringar av vackra saker.

Vi har pallställ för ditt företags behov

Behoven varierar i varje verksamhet och utifrån hur varorna är lastade. Ibland behövs större format och ibland räcker det med mindre för att effektivt utnyttja yta och lastkapacitet på pallen. Av samma skäl har vi pallställ med olika mått så att ni kan få en lösning som är skräddarsydd för era behov.

Utöver behovet av lastyta måste man förstås välja pallställ och hyllställ som tål de laster som krävs. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att ni ska få utrustning som är anpassad för era behov. Om behoven skulle förändras med tiden kan det vara bra att känna till att våra pallställ går att bygga ut med påbyggnadssektioner. Likaså kan man demontera och flytta om sektioner vid behov.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information – vi kan bli din partner inom pallställ och hyllställ i Dalarna.

Pallställ och hyllställ för alla typer av verksamheter